Balansert ventilasjon

Stort utvalg innen balansert ventilasjon

Mange ulike kvalitetsleverandører gjør at vi kan sette sammen den optimale ventilasjonsløsningen for ethvert behov.

En investering i helse

I Norge oppholder vi oss sytti til nitti prosent av tiden innendørs. Inneklima er derfor helt essensielt for helsen. Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder astma og allergier.

Kaldt klima kombinert med dårlig ventilerte boliger gjør oss spesielt utsatt. Med våre balanserte ventilasjonssystemer får boligen tilført frisk og renset luft hver dag, hele året.

Riktig luftskifte reduserer også farene for kreftfremkallende radongass og utvikling av fukt og muggsopp. Riktig ventilasjon forebygger sykdommer.

Spar strøm med varmegjenvinning

Med våre systemer for balansert ventilasjon så gjenvinner vi ca. nitti prosent av varmen i avtrekksluften før den slippes ut.

Dette innebærer en reduksjon av strømutgiftene på opptil tretti prosent.

Tester vister at man i løpet av noen år vil ha en netto gevinst på over ti tusen kroner. Da var strømprisen basert på totalt seksti øre/kwt, noe som er lavt. Med dyrere strøm vil man spare inn investeringen enda raskere.

Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon gir best resultat

Balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning gir best resultat i forhold til helse og økonomi, men også innen balansert ventilasjon finnes det ulike teknologier med store forskjeller.

Oppgrader til balansert ventilasjon Ulikhetene handler først og fremst om metoder for å gjenvinne varmen i luft som blåses ut av leiligheten. Hvilken variant du velger er avgjørende for økonomien.

Husk også at Enova støtter med opptil ti tusen kroner til alle som oppgraderer fra avtrekksventilasjon (naturlig eller mekanisk) til balansert ventilasjon.

Bra helse og god økonomi er viktig for alle. Med våre ventilasjonssystemer oppnår du begge deler. Vi hjelper deg med søknaden. Kontakt oss for mer informasjon eller tilbud med pris.

Våre produsenter


Østberg Norge
Östberg streber etter å bli verdensledende innen innovasjon, produksjon og salg av kanalvifter, luftbehandlingsaggregater og rotorer.

Flexit
Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

Swegon
Swegon tilbyr alt du trenger for et inneklima i verdensklasse – fra riktig systemvalg og de beste produktene til engasjert support og trygg drift.

System Air
Systemair er ledende leverandør av alle typer ventilasjonsteknisk utstyr på det norske markedet, med historie tilbake til 1923. Erfaring, høy kompetanse og bransjens bredeste produktspekter innen ventilasjonsutstyr.

Lindab
Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Ventistål
Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, med mer enn 210 ansatte og 18 avdelinger over hele landet.

God ENØK

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning er god økonomi, og er bedre for helsa.