Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon fra kvalitetsleverandører

Mange ulike kvalitetsleverandører gjør at vi kan sette sammen den optimale løsningen for balansert ventilasjon til ethvert behov. Enten du ønsker ventilasjonsanlegg til bolig eller industrilokaler så har vi de riktige systemene. Ingeniør Service AS har lang erfaring med Flexit, Østberg, Swegon, Ventistål og SystemAir for å nevne noen av våre produsenter.

Spar strøm med varmegjenvinning

Med våre systemer så gjenvinner vi ca. nitti prosent av varmen i avtrekksluften før den slippes ut.

Dette innebærer en reduksjon av strømutgiftene på opptil tretti prosent.

Tester vister at man i løpet av noen år vil ha en netto gevinst på over ti tusen kroner. Da var strømprisen basert på totalt seksti øre/kwt, noe som er lavt. Med dyrere strøm vil man spare inn investeringen enda raskere.

Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon gir best resultat

Balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning gir best resultat i forhold til helse og økonomi, men også innen slike ventilasjonsanlegg finnes det ulike teknologier med store forskjeller.

Oppgrader til balansert ventilasjon Ulikhetene handler først og fremst om metoder for å gjenvinne varmen i luft som blåses ut av leiligheten. Hvilken variant du velger er avgjørende for økonomien.

Husk også at Enova støtter med opptil ti tusen kroner til alle som oppgraderer fra avtrekksventilasjon (naturlig eller mekanisk) til balansert ventilasjon.

Bra helse og god økonomi er viktig for alle. Med våre ventilasjonssystemer oppnår du begge deler. Vi hjelper deg med søknaden til Enova. Kontakt oss for mer informasjon eller tilbud med pris.

Våre produsenter

Østberg Norge
Østberg Norge
Heru Boligventilasjonsanlegg fra Østberg er de vi selger mest av. Ventilasjonsanlegg med temperert, filtrert, ren og frisk luft til alle boliger opp til 300 pluss kvm.
Flexit Nordic Serien
Flexit
Den nye Nordic Serien fra Flexit er populære. Høy grad av varmegjenvinning i et kaldt klima. Styr systemet enkelt via en app på din mobil. Se PDF-Brosjyre.
Casa balansert ventilasjon fra Swegon
Swegon
Casa Ventilasjonsaggregater.
Swegon tilbyr alt du trenger for et inneklima i verdensklasse. Bestselgeren er Casa, men de har flere typer systemer for næringsbygg.
Systemair Villavent og Save
System Air
Villavent og Save boligventilasjonsanlegg – Kvalitet og design for norske forhold.
Villavent kom først på markedet i 1974 og har siden den gang vært ledende på innovasjon. I tillegg har de nå Save-serien som er kjent for brukervennlighet, energieffektivitet og lavt støynivå.
Ventilstål Ensy
Ventistål
Ensy ventilasjonsaggregater.
Modellene bygger på det beste av tilgjengelig teknologi som har resultert i energieffektivitet og lavt lydnivå. Meget brukervennlig styring.

God ENØK

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning er god økonomi, og er bedre for helsa.