Boligventilasjon

Vi hjelper deg med alt innen ventilasjon til bolig

Boligventilasjon - Balansert ventilasjon til boligNår det kommer til boligventilasjon så er vi eksperter. Lang erfaring og ulike kvalitetsprodusenter gjør at vi kan sette sammen den beste løsningen for deg.

Det er viktig med et godt inneklima

Vi oppholder oss 70 til 90 prosent av tiden innendørs. I tillegg ligger Norge på verdenstoppen når det gjelder astma og allergier.

Kaldt klima kombinert med tette boliger og dårlig ventilasjon gjør oss spesielt utsatt. Derfor er riktig løsning for boligventilasjon og jevnlig service helt essensielt for et godt inneklima.

Ulike produsenter

Om det er anlegg til enebolig, borettslag, rekkehus, hytte eller en leilighet – Ingeniør Service AS leverer alt.

Som en erfaren ventilasjonsentreprenør så benytter vi mange ulike produsenter. Flexit, Østberg, Swegon, Ventistål og SystemAir. Dermed kan vi kan sette sammen den optimale løsningen for din bolig.

De systemer vi selger mest av er Heru 100 S / Heru 100 T og  Heru 160 S / Heru 160 T (side og topp) fra Østberg – som passer til de fleste eneboliger opp til 300 kvm pluss.

Boligventilasjon til hele Østlandet

Mange private boliger, rekkehus, leiligheter, hytter og borettslag benytter seg av våre tjenester. Vi leverer systemer og service til hele Østlandet. Vi har avdeling i Oslo og Telemark.

Uansett problem kan vi finne det optimale ventilasjonssystemet for din bolig. Send oss en melding og be om tilbud så avtaler vi veien videre og eventuelt befaring. Deretter får du et tilbud med en pris som er tilpasset ditt budsjett og behov.

Boligventilasjon omfatter

Balansert ventilasjon, bra for helsen og god ENØK

Du får et bedre inneklima og luftmengden i de enkelte rom kan bestemmes. Friskluft varmes opp og tilføres boligen i samme mengde som luften som trekkes ut, og luften skiftes ut kontinuerlig.


Les mer

Mekanisk ventilasjon - Avtrekk

Mekanisk avtrekk bruker en vifte som tilfører frisk luft utenfra. Avtrekksventilasjon er mye brukt på kjøkken, bad og våtrom i eldre boliger.


Les mer

Naturlig ventilasjon - Eldre boliger

Naturlig oppdrift er en termisk avtrekksventilasjon. Det er temperaturforskjellen som skaper undertrykk og ny luft trekkes inn. Ofte brukt i eldre boliger og var det foretrukne systemet fram til nitti-tallet.


Les mer

Kanalrens – Rengjøring av ventilasjonsanlegg

Over tid blir ventilasjonsanlegg og kanaler fulle av skitt og støv. Dette påvirker etter hvert luftkvaliteten og inneklimaet. Da er en kanalrens og service løsningen. En rens gir et bedre inneklima.


Les mer

Enebolig, rekkehus, borettslag eller hytte

Vi prosjekterer og leverer ventilasjonsløsninger for alle behov.